Lukk vindu

Din bestilling

Viktig

Varene dine pakkes og sendes fra vårt lager i Tyskland. Dersom du skulle ønske å kansellere bestillingen din må dette gjøres innen 20 minutter fra du bekreftet bestillingen. Etter 20 minutter går ordren til pakking og kan ikke kanselleres.

Det kommer ingen tillegg for toll på bestillinger hos Douglas.no.

Handlekurv og kasse Velg gratis vareprøve Gaver - innpakkning og kort Gå til kassen Adresseinformasjon Velg betalingsmåte Se over og bestill Status på bestillingen Angrerett og retur

Handlekurv og kasse

Når du har lagt til ønskede produkter i handlekurven og vil fullføre bestillingen eller få en oversikt over hvilke produkter du har valgt, klikker du bare på handlekurvikonet øverst til høyre. Nå får du en oversikt over dine valgte produkter. Herfra kan du gå direkte til kassen eller, selvfølgelig, tilbake til nettbutikken ved å klikke ”Fortsett å handle”. Før du sender inn bestillingen må du av kontrollhensyn igjen se over produktene du har bestilt, og hvis aktuelt – velge en gratis gave eller løse inn en rabattkode.

Gå videre

Alt klart? Da klikker du på ”Til kassen” og får i neste trinn velge ut vareprøver.

Til toppen

Velg gratis vareprøve

vareprøvesiden vil du finne et utvalg vareprøver for ham og henne i et begrenset opplag. Det vil stå hvor mange prøver du kan velge. Huk av de vareprøvene du ønsker at vi skal legge ved bestillingen din. Ombestemmer du deg kan du bare velge vekk en vareprøve ved å klikke på merket en gang til og velge noe annet.

Overraskelsesprøve

Ser du ingen vareprøver du er interessert i? Velg ”Overraskelse” og vi finner en vareprøve til deg.

Bestille uten vareprøver

Vil du ikke ha med gratis vareprøver i bestillingen din? Da klikker du bare på ”Gå til kassen” for å gå rett til neste steg.

Gå videre

Har du valgt ut gratis vareprøve? Da klikker du på ”Gå til kassen” og du kommer til neste steg i bestillingen.

Til toppen

Gaver - innpakning og kort

Du kan få produktene dine pakket inn som gave helt gratis. Vi legger også ved et kort med din personlige hilsen hvis du ønsker det.

Gaveinnpakning

Vi pakker gaven din i eksklusivt Douglas design – helt gratis. Ønsker du gaveinnpakning huker du bare av for ”Ja takk, jeg ønsker gratis gaveinnpakning” ved siden av det aktuelle produktet i handlekurven. Innpakningen vil tilpasses type produkt og produktets størrelse.

Kort med hilsen

Du kan legge ved ett kort per bestilling slik at du kan sette et personlig preg på gavene du skal gi bort. Velg blant flere forskjellige design og legg til din egen tekst på kortet. Du kan også skrive en personlig hilsen i tekstboksen ved siden av kortet. Vi skriver ut kortet med din tekst og legger det ved i forsendelsen. Hvis bestillingen skal sendes hjem til deg, kan du la tekstboksen på kortet være tom og heller skrive hilsenen din for hånd hvis du ønsker. Vil du se kortet, motivene og din hilsen i større format? Velg ”Forhåndsvis”. Her får du også mulighet til å bytte motiv. Vil du gjøre endringer i teksten må du lukke forhåndsvisningen og endre teksten i tekstboksene som tidligere.

Gå videre

Dersom du allerede er logget inn kommer du direkte til kassen når du velger ”Gå til kassen”. Du kan selvsagt bestille uten å logge inn også.

Til toppen

Gå til kassen

For å gå videre til kassen (er du allerede logget inn kommer du direkte til kassen når du velger ”Til kassen”): Logg inn for rask bestilling. Du kan selvsagt bestille uten å logge inn også.

Bestille når du er logget inn

Har du registrert deg som kunde hos douglas.no? Legg inn din e-post og passord og gjennomfør bestillingen som vanlig. Du trenger bare å bekrefte adresseopplysningene dine i neste steg. Man kan ha alternative leveringsadresser hvis du f.eks vil sende en gave. Din standard betalingsmåte er forhåndsvalgt hvis du har lagt denne inn i din Min Douglas-konto tidligere.

Bestille uten å logge inn

Ønsker du å bestille uten personlig konto? Velg ”Bestill uten Douglas-konto”. Nå kan du fylle inn adresse og betalingsinformasjon.

Gå videre

Velg dine favoritter og gå videre.

Til toppen

Adresseinformasjon

Her fyller du inn kontaktinformasjon som navn, adresse og e-post. Hvis du har bestilt fra douglas.no tidligere og har logget inn med ditt personlige passord, er disse feltene allerede utfylt. Se i så fall over informasjonen som er ferdigutfylt og klikk ”Neste”. Det er ditt ansvar at riktig adresse-informasjon er oppgitt ved bestilling.

Annen leveringsadresse

Når du ønsker at bestillingen skal leveres til en annen adresse enn din egen, for eksempel når du bestiller en gave, kan du velge alternativet ”Annen leveringsadresse”. Da kommer det opp et ekstra skjema der du kan legge inn mottakers adresse. Faktura blir fortsatt sendt til din adresse mens bestillingen sendes til den leveringsadressen du oppgir. En enkel måte å glede en annen på - med en gave fra douglas.no!

Som registrert kunde har du også mulighet til å lagre leveringsadresser i din personlige adressebok slik at du enkelt kan hente dem fram igjen ved en senere anledning. Har en adresse endret seg kan du gjøre de nødvendige oppdateringene direkte fra bestillingsprosessen. Du kan selvfølgelig også endre adressen din i ”Min Douglas” når som helst.

Hjem til deg, Postkontor og Post i butikk

For mer informasjon om leveringsalternativer, se ”Frakt og levering”.

Hvis du ikke er hjemme på leveringstidspunktet

Er det ingen hjemme på leveringstidspunktet vil pakken leveres til ditt lokale postkontor. Du vil da få en pakkemelding som forteller deg at pakken har ankommet og kan hentes på postkontoret.

Gå videre

Er adressen din korrekt? Klikk Neste” og velg betalingsmåte i neste trinn.

Til toppen

Velg betalingsmåte

Her finner du en oversikt over tilgjengelige betalingsmåter. Velg den som passer deg og fyll inn nødvendig betalingsinformasjon. Hos douglas.no er det trygt å betale på nett. Alle data og overføringer er sikret med SSL-kryptering.

Unntak: Hvis du velger PayPal som betalingsmåte kan du gå videre uten å legge inn noe mer. PayPal informasjon legges først inn etter du har sett over og bekreftet bestillingen i ”Sjekk bestillingen”.

Betaling ikke tilgjengelig

Finner du ikke din foretrukne betalingsmåte? Alle detaljer om betalingsmåter og eventuelle begrensninger finnes her.

Gå videre

Har du valgt betalingsmetode og lagt inn alle detaljene? Da klikker du på ”Neste” for å komme til det siste steget hvor du skal sjekke at bestillingen din er korrekt.

Unntak: Hvis du velger PayPal som betalingsmåte kan du gå videre uten å legge inn noe mer. PayPal informasjon legges først inn etter du har sett over og bekreftet bestillingen i ”Sjekk bestillingen”.

Til toppen

Se over og bestill

I det siste steget vil du se en oversikt over bestillingen din og all viktig informasjon. Oppdager du en feil, klikker du ”Endre” på den aktuelle delen og foretar deretter de ønskede endringene. Hvis alt er korrekt, bekrefter du ordren ved å klikke ”Kjøp nå”. Du blir tildelt et ordrenummer som du kan bruke til å sjekke status på bestillingen. En ordrebekreftelse sendes også på e-post.

Unntak: Hvis du velger PayPal som betalingsmetode blir du omdirigert til PayPals nettside etter du har bekreftet bestillingen. Der kan du logge deg på med din PayPal informasjon og gjennomføre betalingen. Etter dette blir du automatisk sendt tilbake til douglas.no

Til toppen

Status på bestillingen

Har du bestilt fra douglas.no og vil sjekke status på din bestilling? Logg deg inn på "Min Douglas" og gå til “Mine bestillinger”.

Status: Ordre mottatt

Vi har mottatt din bestilling og vil behandle den innen kort tid. Så lenge ordren ikke har status: ”Jobb behandles”, kan du fortsatt kansellere ordren din. Merk at du har 20 minutter på deg til å kansellere en ordre fra du har bekreftet kjøpet.

Status: Jobb behandles

Bestillingen din vil bli pakket, forberedt for forsendelse og sendes om kort tid.

Status: Bestilling sendt

Bestillingen er på vei til deg eller allerede levert.

Status: Avbrutt

Bestillingen er kansellert og vil ikke bli levert.

Hvis du ønsker å kansellere en ordre må dette gjøres 20 minutter innen du har bekreftet kjøpet. Ønsker du å endre en vare, legge til en gratis vareprøve eller bytte adresse må du kansellere ordren innen 20 minutter og legge inn en ny ordre med detaljene du ønsker.

Til toppen

Angrerett og retur

Douglas.no har åpent kjøp. Du kan returnere produkter du har kjøpt hos oss innen 30 dager. Emballasjen må være ubrutt og produktet må ikke være tatt i bruk. Du kan også levere produktet tilbake i butikk.

Hvordan returnerer jeg bestillingen min?

Hvis du ønsker å returnere et produkt, fyller du ut returskjema som følger med i forsendelsen din. Ta kontakt med kundeservice på kundeservice@douglas.no

Vær oppmerksom på at varen alltid må returneres ubrukt ,komplett og i originalinnpakningen.
Ved retur av varer bruker du returseddel du får fra kundeservice. Når varen er mottatt av oss refunderer vi salgsbeløpet, men det trekkes fra et fraktgebyr på kr 49,-.

Returadresse er:
Douglas Nordic AS
PB 5815 Majorstuen
0308 Oslo

Reklamasjon

Er varen skadet ved levering må du ta kontakt med kundeservice@douglas.no
Skriv alltid ordrenummeret det gjelder når du kontakter kundeservice.

Allergisk reaksjon

Skulle du oppleve en allergisk reaksjon må du kontakte kundeservice@douglas.no eller ta varen med til butikk.

Til gode / balanse

I tilfeller der varene allerede er betalt, vil det aktuelle beløpet tilbakebetales innen 14 virkedager etter at returen er registrert mottatt hos oss.

Vi bruker samme betalingsmåte for tilbakebetaling som du brukte i den opprinnelige bestillingen.

Hvis du bare har returnert deler av bestillingen, vil vi returnere tilsvarende beløp.

Å returnere i butikk

Dersom du betalte med ett eller flere gavekort vil du motta en e-post med en tilgodelapp i PDF-format. Hvis vi ikke har din e-post adresse sendes tilgodelappen hjem til deg i posten til fakturaadressen du brukte i bestillingen.

Har du flere spørsmål?

Vi hjelper deg gjerne. Ta kontakt med kundeservice. Vi ser frem til å høre fra deg!

Til toppen